Skip to main content

Heel veel blije dingen in de laatste dagen van juni


Een verzameling van leuks en moois in de laatste week van juni. Een heel bakje vol versgeplukt fruit. Uit eigen tuin.


Deze zag ik toen ik op zoek was naar een cadeautje voor iemand, ik appte de foto naar Isa, die de slogan meer dan beaamt.


Een borrel ter ere van het eindexamen en de 18e verjaardag, op een helaas niet zo'n zonnige middag, maar wel op een hele feestelijke plek.


Suus was even in Nederland en ik had haar al veel te lang niet gezien. Ik reed naar Amsterdam voor een gezellige lunch. En een superlekkere, dat ook.


Gelukkig duurt het nu niet zo lang voor ik haar weer zie!


Dit vond ik altijd al zo'n mooi gebouw toen ik er nog vlak bij in de buurt woonde. Ik zo me eigenlijk eens in de geschiedenis ervan moeten verdiepen, zo'n bijna Noors huis aan de Amstelveense weg. Maar ook zonder die kennis geniet ik er enorm van.


Weer fluks aan het werk in de tuin. Het staat er niet zomaar zo stralend bij. Maar tuinwerk is misschien wel het leukste werk, zo leuk dat je het beter tuinspelen kunt noemen.
Ik haal buiten naar binnen.


En na een paar uurtjes snoeien is het extra genieten om te zitten met een wijntje en een heel leuk boek van iemand die ook zo van de natuur geniet.Deze houdt 't gewoon bij standje chill.


Tadaaa, 100 dagen achter elkaar (sinds ik op wintersport een dagje miste, maar toen was ik ook al een paar weken aan de gang). Ik probeer mijn 'tree' geel te houden en herhaal zo steeds van alles. Maar ik ben op zoek naar wat leuks en nieuws om mijn Spaans verder te oefenen en te verbeteren. 


Weer eens een echte snelheidstraining, een ouderwetse 30-20-10. Dat was weer even inkomen!


Zomereten, kippendijen van de big green egg, met allerlei soorten salade en groente, het ziet er minder lekker uit dan dat het smaakte.


Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more